Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1495 0

En het werd nog maar eens aangetoond bronscheiding van plastic(En daarmee omgekeerd inzamelen) is onzin!

SHARE

Gisteravond konden we het op NPO1 nogmaals zelf zien en horen dat plastic afval scheiden aan de bron niets oplevert en werd wederom bevestigt dat wat wij sinds dag 1 dat we actie gingen voeren beweren, namelijk dat nascheiden beter is voor het milieu, goedkoper is en een hoger rendement oplevert geheel correct is. Kortom, gemeenten die echt zoals ze beweren begaan zijn met het milieu, die kiezen niet voor iets achterlijks zoals omgekeerd afval inzamelen, maar zetten vol in op nascheiding. Wie het heeft gemist kan hier de bewuste aflevering van Kassa alsnog bekijken. Het was overigens niet de eerste keer dat Kassa aandacht besteedde aan de onzin van bronscheiding van plastic. Bekijk de video hieronder om deze ook alsnog te bekijken:

Alles voor de centen

Het feit dat de gemeente Hengelo nog steeds blijft vasthouden aan bronscheiding en het omgekeerd afval inzamelen fiasco onder de noemer dat het goed zou zijn voor het milieu kan niet anders worden omschreven dan een bewuste leugen om hun plannen door te drukken, en dat alles voor slechts 1 ding, namelijk subsidies van het rijk binnen harken. De gemeente krijgt namelijk een vergoeding(Subsidie) per ton plastic, terwijl er zonder die staatssteun geld bij zou moeten. Ook dat kunt u terug horen in de opname van de Politieke markt van 27 september.

Dictatuur light

De introductie van de door ons liefkozend genoemde “Woekercontainer” sluit hier dan ook naadloos op aan. Door mensen het vel over de oren te trekken en kosten op te voeren waar er in werkelijkheid besparingen zijn, tracht de gemeente Hengelo opnieuw hun onzalige plan door onze collectieve strotten te drukken. Mond open en slikken kreng! We maken het gewoon zo duur dat je niet anders kan!

Chantage

Dat met uitzondering van Lokaal Hengelo, Lijst van Veen en Stan Horsthuis de rest van de gemeenteraad hier blind voor is, of kiest te zijn is niet meer aan gebrek aan inzicht, kennis of kunde toe te schrijven, maar kan niet anders dan crimineel worden genoemd. De woekercontainer is pure chantage en machtsmisbruik en vasthouden aan omgekeerd afval inzamelen en de uitwassen daarvan is puur kiezersbedrog want geen enkele partij die dit steunt kan stellen er te staan voor de burger, ze staan er om deze burger zo snel en efficiënt mogelijk van zijn zuur verdiende centen te scheiden.

Wij gaan dit niet accepteren en vragen opnieuw uw steun uit te spreken om deze onzalige plannen te stoppen en de petitie om de woekercontainer te stoppen te ondertekenen.

Onderteken hier de Petitie en deel deze met iedereen die u kent! 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux