Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 1379 2

CDA logica

SHARE

Weet u het nog? Een tijdje terug, toen we het nieuws kregen dat het Bestuur van het CDA in Hengelo onder curatele was gesteld?

De commissarissen Gerard ter Ellen en Paul Hoogendoorn zouden de rust gaan terugbrengen in de partij, zodat het CDA zich kan richten op de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018, na alle schandalen, blunders en wanpraktijken binnen de partij, zoals het aftreden van  Harink, de blunders van Wethouder Elferink zoals het afval fiasco, de verlepte binnenstad waar geen rood steentje a 1,2 mil meer wat aan kan redden en natuurlijk het uit de partij zetten van Ben van Veen.

Tja, dan is het idee van het bestuur onder curatele stellen helemaal niet zo gek toch? Nee, dat zou zelfs nog wel een goed idee genoemd kunnen worden, maar wat wel erg vreemd is, dat is de manier waarop de commissarissen Gerard ter Ellen en Paul Hoogendoorn dat doen. Beide Hengeloërs met een verleden in de partij houden er wel een heel erg vreemde definitie van rust op na als ze dat trachten te doen door een zwaar beschadigde Elferink naar voren te schuiven als lijsttrekker, terwijl de partij zelf Maureen Muller naar voren schuift als stemvee trekker. Wat krijg je dan? Juist een bitch fight, euh ik bedoel natuurlijk een strijd om het lijsttrekkerschap van het CDA in Hengelo.

Is dat nu echt wat een partij die zich klaar moet maken voor de verkiezingen nodig heeft? Eensgezindheid straalt het bepaald niet uit en vertrouwen wekken doet het ook niet.

Enfin, het is wat het is en het beloofd in ieder geval een interessante strijd te worden, waarbij mevrouw Muller niet vies is om een politieke dolk in de rug te planten, maar aan de andere kant kan Elferink, die al twee van dergelijke dolken in zijn rug heeft zitten, beiden liefdevol geplant door CDA partijgenoten blijkbaar wel wat hebben.

Doet u mij maar vast twee tickets voor de eerste rij want ik wil er geen seconde van missen. Misschien kunnen we Wiert Wiertsema van Anti Burger, euh ik bedoel Pro Hengelo wel vragen om als scheidsrechter op te treden, gezien het grote succes van hem als showmaster tijdens de politieke markt van mei 2017.

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux