Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 2009 4

Politiek gewin

SHARE

Weet u het nog beste lezers? Hoe de heer Wiertsema na de politieke markt van 24 mei de tegenstanders van de omgekeerd afval inzamel perikelen wegzette op zijn blog? Wie het heeft gemist, kan dat hier nog nalezen, en wie zich het nog wel kan herinneren weet waarschijnlijk ook wel hoe de politieke partij van deze meneer, Pro Hengelo(Lees Anti Burger) tot twee maal toe tegen een motie heeft gestemd voor behoud van de grijze Otto toen deze moties door Lokaal-Hengelo werden ingediend.

Met bovenstaande in uw achterhoofd zal uw kaak ongetwijfeld openvallen tot op uw knieën bij het lezen van het broddelwerk in de Tubantia, een staaltje kritiekloze overschrijf journalistiek, waar deze zelfde meneer Wiertsema namens zijn partij Pro Hengelo het collega van B en W oproept om onmiddellijk te stoppen met het plaatsen van ondergrondse containers. Ja, echt, we maken geen grapje, deze man die over de tegenstanders bij de politieke markt te zeggen had dat deze zich “slechts middels het afval beleid in de politieke kijker proberen te spelen,” doet dat gewoon zelf door voor de bühne tegen, maar in de raad door middel van het stem gedrag gewoon voor het huidige desastreuze afvalbeleid te stemmen!

Riool Journalistiek

Dat is uiteraard niet zo netjes, maar hebben we reeds veel vaker gezien van Wiertsema en Pro Hengelo, dus verbazen doet dat ons niets, maar wat ons wel verbaasde was het feit dat Tubantia dit zonder blikken of blozen en vooral zonder een kritische noot over heeft genomen terwijl ondergetekende zelf de volledige opname van de bovengenoemde politieke markt naar Tubantia heeft gemaild destijds, ze aanwezig waren bij het inleveren van de petitie en getuige waren van het feit dat diezelfde avond Pro Hengelo TEGEN de motie voor behoud van de grijze afval container heeft gestemd! Om dan het stukje van Pro Hengelo zo over te nemen, is niet eens meer nieuws te noemen maar pure partij propaganda. Wederom een bewijs dat deze lokale krant, die zich profileert als de regio krant van Twente alles behalve objectief en onafhankelijk is.

Kortom, zoals we in het recente verleden hebben gezien veranderd Tubantia steeds meer in een verlengstuk van het gemeente propaganda apparaat.

Politiek gewin

Wie een geheugen heeft, kan niet anders dan tot de conclusie komen dat Pro Hengelo in feite anti burger is door met de mond in de media alles te roepen wat de burger daadwerkelijk belangrijk vindt maar in de raad zelf met elke gewraakte beleidsbeslissing heeft meegestemd met de huidige plucheplakkers en tegen de wensen van de burgers, die zoals gewoonlijk de middelvinger krijgt. Ik hoop dat u dat in gedachten zult houden wanneer u in maart 2018 naar de stembus trekt. Trap er niet in!

 

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux