Het laatste nieuws in Hengelo hier het eerst!

, / 2361 4

Wanneer politici het goede voorbeeld geven – Briefje voor Wiert Wiertsema

SHARE

Dat ik geen erg hoge pet op heb van de heersende plaag plucheplakkers politici zal niemand verbazen, wat wel verbaast is wanneer een zogenaamde zelfverklaarde “ervaren” politicus, die naar eigen zeggen “altijd in de weer voor de burgers van Hengelo” is op de man gaat spelen en klip en klaar aangeeft schijt te hebben aan die burgers waar hij zogenaamd altijd voor in de weer is, Ik refereer naar zijn column op Hengelo Anders waar dit slappe excuus voor een politicus een volkomen onwaar beeld schetst van de politieke markt van 24 mei 2017 over de afval monitor 2016. Uiteraard kunt u ons verslag er op nalezen en op ons woord hoeft u ons ook niet te geloven, we hebben het gewoon voor u opgenomen en u kunt het zelf beluisteren.

Wel wil ik de heer Wiertsema bij deze uitdagen mij te laten horen waar er is gescholden zoals hij beweerd in zijn column en wanneer hij dat niet kan of doet wil ik hem met klem verzoeken van de stimulerende middelen af te blijven voordat hij gaat schrijven, zodat zijn hallucinaties bij de volgende editie van zijn column niet weer de overhand krijgen.

Verder wil ik deze “ervaren politicus” er even op wijzen dat wij spreken voor ruim 11% van de huishoudens in Hengelo middels de petitie, en dat door ons weg te zetten als “het groepje boze mensen rond Leo Jansen dat probeert om zich via de kliko in de politieke kijker te plaatsen” hij een groep mensen schoffeert ter grootte van het volledige aantal kiezers van de SP! Het feit dat deze man behoort tot de kliek van Pro Hengelo die meermaals heeft getoond een onbetrouwbare partij te zijn wanneer het gaat om de belangen van de burgers van Hengelo, die met de mond altijd heel begaan is met het lot van de burgers maar wanneer het op stemmen aankomt in de raad gewoon weer het mes in de rug van diezelfde burger steekt door consequent met de faalhazen van de coalitie mee te stemmen, in de hoop na de volgende verkiezingen ook een plekje op het pluche te kunnen bemachtigen, spreekt ook al boekdelen. Iets met soort zoekt soort…

Tot slot verneem ik graag van de heer Wiertsema welke door ons ingebrachte stellingen onjuist zijn:

Staat er geen 75 meter maximaal in de afvalstoffenverordening van Hengelo?

Is er een pasklare oplossing voor de beperkten in onze stad voor het wegbrengen van restafval?

Indien meneer ook wil zien dat restafval wegbrengen duurder is, dan is de heer Wiertsema van harte welkom evenals ieder ander raadslid en Wethouder bij mij thuis waar ik 8 zakken van 30 liter restafval in mijn 140 liter Otto zal stoppen zonder moeite. Ik daag u allen uit heren politici ik bewijs wat ik zeg, durft u dat bewijs te aanschouwen?

Ik hoor, lees en zie u graag verschijnen meneer Wiertsema om onze stellingen te weerleggen. En doet of kunt u dat niet, dan zegt dat veel over u, nog meer over uw column en alles over uw politieke partij Pro Hengelo die blijkbaar anti-burger is. Blijkbaar is het u een doorn in het oog dat wij evenals Leo Janssen ons door u de mond niet laten snoeren. Ik wacht geduldig op uw reactie. 06-33663306 als u durft!

Reaguur dan!

Close

PASSWORD RESET

REGISTER


LOG INWordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux